Woef Woef

Ik wens jullie veel woef woef in het nieuwe jaar! Dat al jullie woef woef wensen mogen uitkomen. Voor mij betekent dit dat ik nog vele mooie en leuke momenten met baasjes en broertje mag beleven.

Afgelopen jaar was er ééntje van vallen en weer opstaan. Letterlijk én figuurlijk. Onze Kaigo is ongelofelijk goed hersteld na zijn val. We zijn daar enorm dankbaar voor . Ik heb enorm veel bewondering voor de wilskracht van mijn broer; het is een echt doorzetterke! Met een broer als mij aan de zijlijn en met fantastische baasjes omringd verlegde hij steeds opnieuw zijn grenzen. Agility zal hij nooit meer kunnen en mogen doen, maar hij kan wel weer rondrennen met de bende en leuke wandelingen doen. Bovendien krijgt hij de kans om van andere dingen te proeven; zo is hij een maand geleden gestart met hoopers en het ziet ernaar uit dat hij daar zijn ei wel kwijt raakt. Voor de rest heeft hij door de revalidatie een paar sexy gespierde billekes gekweekt en dat is ook de teefjes niet ontgaan; Silque Jassy vond onze Kaigo wel een héél knap kerelke. Nog even wachten en we weten of ik binnenkort nonkel word! Stel je voor, nonkel Kissmo, dat klinkt wel hé 🙂

Zelf blik ik terug op een leuk agilityjaar waar ik alweer vele dingen samen met mijn baasje geleerd heb. We weten nu bv dat we geen wedstrijden moeten spelen als we net terug zijn van vakantie; het duurt nl wat langer eer ik de “out” knop van mijn vakantiemodus gevonden heb ;).  Een mooie afsluiter was het limburgs kampioenschap waar ik samen met mijn baasje de 4e plaats haalde (net voor baasje Chris en vriendinnetje Haily die mooi 5e werden) Toch wel beetje fier :D.

En nu, nu kijken we alweer uit naar het huidige jaar; dat we met zijn allen weer veel plezier mogen beleven op alle vlakken, dat we gezond mogen blijven, dat we mogen genieten van de kleine dingen én dat ons gezinnetje mag uitbreiden; Nonkel Kissmo klinkt me al als muziek in de oren!