Fotoshoot en Campermeal

Amai, dat is een hele mond vol; fotoshoot en campermeal 😀

Naar jaarlijkse gewoonte hadden we vorige week nog eens een fotoshoot met zijn allen. Ideale moment om nog eens een nieuwe gezinsfoto te maken met ons allemaal. Uiteraard hebben wij weer ons beste pootje voorgezet.

De shoot was al 2x uitgesteld geweest, maar nu was het dan eindelijk zover. Liese van www.lacondesafotografie.com nam ons mee op sleeptouw. Foto’s met zijn allen, foto’s alleen of met broer of zoon, al liggend of al staand, ergens bovenop of gewoon op de grond…. you name it and we did it 😀 . Allemaal geen enkel probleem voor ons. Je kan ons eigenlijk al wel een beetje bij de PRO’s rekenen hé; hoe vaak moeten wij niet voor ons baasje poseren? Tot vervelens toe 😉 . Wij kregen dan ook een dikke pluim van Liese die vond dat alles heel vlotjes verliep en dat wij heel braaf waren 😀 . Wij zijn dan ook zeer benieuwd naar het resultaat.

Na een dik uurtje hadden wij de klus al geklaard en reden we door richting Wingene. Sinds de tweevoeters niet meer elders met hun voeten onder tafel mogen gaan zitten, hebben ze iets nieuw bedacht om dat regeltje veilig te omzeilen; campermealen noemen ze het ofwel met de camper op restaurant. Meer hierover op https://www.campermeal.be/ Wij profiteren mee van de zaak want dat wil dan ook zeggen dat we op ontdekking gaan in een nieuwe omgeving en daar horen natuurlijk ook 1001 nieuwe geurtjes bij waardoor onze honger ook weer gestild wordt 😉 . Deze keer zijn de baasjes dus in Wingene gaan eten bij https://www.denhaze.be/ . Het was er dik in orde! Wij hebben er samen met hun genoten van een mooie wandeling die daar bijna aan de deur voorbij kwam. Naderhand hebben zij zich dan aan een heerlijke maaltijd kunnen tegoed doen, warm geserveerd aan onze camper.

Enkele weken geleden hadden we al iets soortgelijks gedaan op enkele kilometers van onze eigen deur; toen zijn we in het Beukenhof in Lummen geweest, één van de favoriete restaurantjes van onze baasjes (https://www.beukenhoflummen.be/) We hadden al veel gehoord over die lieve mevrouw Peggy, maar nu hebben we haar ook eens met onze eigen ogen gezien 🙂 . En nog een leuk detail: in ’t Beukenhof hadden ze ook aan onze maagjes gedacht; we kregen zowaar een zakje hondenkoekjes. Ja ja, Peggy is een echte topper, baasjes hadden niet gelogen 😀

Baasjes kennende gaan we nog vele tripjes maken en wij… wij gaan gewoon mee op restaurant 😀