Remake

Het was al ruim 6 jaar geleden dat Kaigo en ik nog verstoppertje speelden als baasje thuiskwam van het werk. Hoog tijd voor een remake dus! Vermits Kaigo en ik nu apart zitten als we alleen thuis zijn, kon hij dus niet meespelen. Ik besluit om dan maar alleen te spelen. Nog even enthousiast nest maken in de badkamer met de douchemat en hop……. daar valt de deur toe. In alle waarschijnlijkheid moet het gebeurd zijn met mijn poep…..:-)

Geen idee hoe lang ik er al zat, maar ik was wel blij toen baasje Chris eindelijk thuiskwam. Elk avond verwelkom ik mijn baasjes luid blaffend als ze ons erf oprijden, maar vandaag niet, ah nee, ik was immers verstoppertje aan het spelen. Het zou wel heel dom zijn als ik nu een kik zou geven.

Baasje Chris speelt goed mee; ook hij dacht dat ik weg was, in paniek weerklinkt “Kissmo” door het huis. Ik houd mij stil. En dan gaat plots de deur open en werd ik gevonden. “Hey baasje, alles goed?” Baasje super blij om me te zien; ik krijg een extra aai op mijn bol en een dikke knuffel. En laat ons nu maar aan de avondwandeling beginnen! Kaigo, Odin en Qastor wachten al vol ongeduld 😉