Thoro

Er is weer veel gebeurd sinds ik de laatste tijd hier was; ons gezinnetje is nl weer een telgje rijker 🙂 . Je begrijpt dat ik mijn poten dan meer dan vol heb gehad om hier in huis de orde op de zaken te houden. Bovendien moet er ook iemand het goede voorbeeld geven en wie kan dat beter dan ikzelf, Kissmo Nice as Can Be, want zoals mijn naam al zegt; ik ben gewoon lief 😀 .

Onze nieuwe familielid zou naar de naam Thoro moeten luisteren. Zou, want hij doet dat natuurlijk niet alijd. Hij is dan ook de zoon van Odin en dat kan al veel zeggen 😉 . Vader en zoon speelden de eerste dagen heel veel met elkaar. Gelukkig maar, want niemand anders van de familie voelde zich ertoe geroepen… Na enkele dagen was ik dan ook verkocht, tot groot verdriet van mijn zoontje Qastor. Vanaf nu moest hij zijn speelkameraadje delen met zijn halfbroertje Thoro. Ja halfbroertje, je leest het goed; ik heb Odin zich ook eens even man van het huis laten voelen en hem met mijn vrouwtje laten spelen. En zo tussen ons gezegd en gezwegen; ik had wat prostaatproblemen en mijn baasjes hebben me daarom laten castreren. Ik was dus wel een beetje vereerd dat Odin die taak van me mocht overnemen. Maar goed, we wijken af 😉 . Qastor liep die eerste dagen dus een beetje verloren; zowel Odin als ik speelden veel met Thoro. En Kaigo, ja die was gewoon Kaigo; de stoere grootvader met zijn ei :-D.

Naarmate de dagen, weken,… vooruit gingen, smolt ook Qastor helemaal voor zijn broertje. Odin begon dan weer minder en minder met zijn zoon te spelen. Ja, zo gaat dat met vaders en zonen zeker, alhoewel…. ik speel nog veel met Qastor en nu ik erover denk, ook met Thoro. Ik ben dan ook de speelvogel van de familie of zoals mijn baasjes vaak zeggen “de clown van de familie” Je ziet, ik heb dus mijn poten meer dan vol met al dat jong geweld in huis 😀