Thuiskomst van Kaigo en Kissmo

D-day! Vandaag mogen we Kaigo en Kissmo halen. Sinds vorige week weten we wie bij wie gaat horen, dit maakt het toch nog allemaal net wat anders. Vrolijk en speels, de sleutelwoorden van onze twee kadé’s.

De rit naar huis verloopt vlotjes; Kaigo en Kissmo zitten in een bench op de achterbank. Kissmo begint als eerste te “piepen”. Kaigo lijkt er zich niet veel van aan te trekken en zit er al “kwispelend” bij. Na een kwartiertje werd het even stil, waarna Kaigo de fakkel van Kissmo overneemt en op zijn beurt begint met “piepen”. Tien minuten voor de thuiskomst wordt het dan toch even stil op de achterbank.

De tuin wordt als eerste verkend door onze twee bengels. De plasweide wordt dadelijk ingewijd. Flink zo! Hierna volgt een heus speeluurtje; rennen achter elkaar, achter Chris, spelen met het nieuwe speelgoed,… het is allemaal even plezant. Onze Kaigo vond de tuin op zich niet groot genoeg en vond al gauw een doorgang onder het poortje door naar de weide. Iets zegt me dat hij dit binnen een tweetal weekjes niet meer zal kunnen.

Tijd om eens naar binnen te gaan; gedaan met de rust van Zwartje en Bongo. Afwachtend kijken de vier elkaar aan; aan de ene kant Zwartje en Bongo, aan de andere kant Kaigo en Kissmo. Kissmo voelt zich sterk en slaakt zijn eerste blafje! De katjes deinzen wat naar achter maar blijven toch heel nieuwsgierig. Kissmo wil dat toch graag eens van dichterbij bekijken, Kaigo volgt op een afstand. De katjes besluiten om toch gauw door het hondenluikje naar buiten te gaan. Tot zover de eerste kennismaking.