Puppyborrel

Zaterdagavond waren onze baasjes druk in de weer in de keuken; ze waren hapjes aan het klaarmaken! Wij stonden in onze startblokken; telkens er ook maar iets naar beneden viel, ruimden wij dat zeer zorgvuldig op. Onze neusjes maakten bijna overuren, zoveel viel er te snuffelen!

Zondag was dan de grote dag, of beter onze grote dag! Onze baasjes hadden een feestje georganiseerd zodat wij ineens met iedereen, jong en oud, konden kennismaken. Sommige mensen hadden we al gezien, anderen zagen we voor het eerst. Het was een super feestje, met ons in het middelpunt van de belangstelling. Iedereen was keilief én we hebben veel speelgoed, snoepjes en andere lekkernijen gekregen. Daar gaan wij onze hartjes nogal mee kunnen ophalen! Kaigo en ik willen jullie daar trouwens nogmaals heel erg voor bedanken!

Baasje Chris had voor deze gelegenheid de bbq aangezwierd. Alle aanwezigen waren in hun nopjes; lekkere hapjes, drank à volonté, een springkasteel voor de allerkleinsten en last but not least, ook de zon was van de partij!!!! Ome Ludo en ome Sven voelden hun jeugdigheid kriebelen en met behulp van veel water hebben ze zich helemaal gegeven op het springkasteel. En dan zeggen ze dat wij soms gekke kuren hebben?! Mensen, ze hebben toch ook soms rare trekjes zenne ;).

Als afsluiter had moemoe nog voor een verrassing gezorgd;” de dierengazet” stond ineens voor de deur. Jaja, eerst de duitse tv, en nu “de gazet”, wij zijn goed op weg om echte BH’s te worden :).