Odin

Afgelopen weken zijn we regelmatig Kaigo zijn lief en hun kroost gaan bezoeken. Onze Kaigo is nog steeds tot over zijn oren verliefd; geen enkel teefje kan tippen aan de charmes van Jassy. Dat er terwijl ook 5 puppy’s achter zijn kont liepen, nam hij er graag bij.

Vorige week was het zover; onze Odin (officiëel Silque Odin son of Kaigo) mocht met ons mee naar huis. Tijdens de autorit hebben we hem maar heel even gehoord. Hele flinke kerel! Als je ziet wie zijne nonk is dan kan dat ook moeilijk anders hé :p.

De eerste kennismaking met Zwartje, Bongo, Veni en Bronco verliep redelijk goed.

Odin was nog maar net aan het huis gewend toen we er al met de caravan op uit trokken. Op weg naar zijn eerste wedstrijden als toeschouwer. Daar werd hij door iedereen met open armen ontvangen. Baasjes vreesden een beetje voor die eerste nacht, maar al bij al is dat goed meegevallen; slechts 2 minuutjes “gepiep” voor het slapengaan en ’s nachts maar 1x wakker geworden.

Moet zeggen, er is terug serieus wat leven in huis gekomen. Kaigo en ik vluchten dan ook regelmatig weg van dat kleine terroristje. Baasjes zeggen soms dat wij te “soft” zijn, maar Odin is dan ook nog maar een pupje.  Zeg nu zelf, op zo een schattig patatje kunnen wij ons toch nie boos maken 😀