Het weekend

Het weekend is altijd tof. Dat komt dan vooral omdat onze baasjes dan thuis zijn en ze meer met ons bezig kunnen zijn dan in de week.

Dit weekend niets speciaals gedaan; naar de dierenarts geweest, in de tuin gespeeld, gaan wandelen in het koele bos, een terraske gedaan, de bbq aangezwierd  en last but not least met de fiets weggeweest. Tussendoor hebben we de kunst van het uitbreken uit de tuin nog een beetje verfijnd. De plank die moet vermijden dat we naar boven, naar de achterdeur crossen, begint net iets te laag te worden. Beurt om beurt proberen we dat eens uit. Best wel leuk, maar we verraden mekaar altijd zodat onze baasjes gauw door hebben dat één van ons twee ontsnapt is. Gisterenmorgen hebben we de baasjes verrast door alletwee vrolijk kwispelstaartend voor de achterdeur te staan; goeiemorgen!!!!

Oja, vandaag ben ik ook de gracht in getuimeld; amai, mijn witte pootjes die zagen zwart en er hing zo een heerlijk geurke aan mij. We waren hier achter de wei in de straat gaan wandelen, zonder leiband. Baasje Chris kwam dan met de fiets doorgereden. Alsof ik  niet door had dat hij dat was. De baasjes hopen op die manier mijn liefde voor fietsers wat te dimmen. Om hun tevreden te stellen heb ik een beetje interesse getoond in de zogezegde “vreemde” fietser, maar eigenlijk was ik meer geïnteresseerd in andere dingen, zoals die gracht bijvoorbeeld. Die was best wel stijl om terug uit te klauteren. Baasje vond dat minder tof en heeft me dadelijk in een grote kuip met water gezet en gezorgd dat mijn mooie vacht weer zichtbaar was zodat ik weer onder de mensen kon komen.

Kaigo en ik hebben vandaag ook iets heel nieuws gedaan; we zijn met de fiets weggeweest. Lekker chillen in het fietskarreke en baasje terwijl maar trappen. Best wel leuk.