Familiebezoek

Afgelopen zondag hebben wij hier hoog bezoek over de vloer gehad.  Soraya, onze fokster en tevens de lieve mevrouw waar wij onze eerste dagen en weken doorgebracht hebben, is ons komen bezoeken. En ze was niet alleen, ze had oma Nice en tante Jiza bij. Twee lekkere teven! Oeps, dat mag je niet zeggen van familie zeker? Maw het waren knappe teefjes; niet moeilijk te raden waar wij onze schoonheid vandaan hebben…

Bij zo een leuk bezoek hoort natuurlijk een even leuke wandeling. Domein Nieuwenhoven was de plaats bij uitstek waar wij ons alle vier nog eens goed hebben laten gaan. Eerst achter het balletje hollen en daarna wandelen in het bos met zijn houten plankjes. Super om daar als een gek over te rennen. Het mocht niet, maar we hebben toch zonder leiband gelopen. Nee, niet omdat ik hem zelf uitgedaan had (ook al is mijn naam Kissmo), maar wel omdat de baasjes ons losgelaten hadden. Bij het passeren van andere wandelaars moesten we gewoon voorbeeldig gaan liggen waarna we weer naar hartelust konden gaan snuffelen. De voorbijgangers waren steeds vol bewondering dat wij met zijn vieren zo goed luisterden. En wij fier hé!
Tot slot had baasje Chris (Ingrid komt dan liever niet in de keuken) een heerlijke maaltijd uit zijn mouw geschud. Terwijl iedereen aan het genieten was, was onze gekke oma Nice mijn broer aan het uitdagen om te spelen! Onze Kaigo wist niet goed wat hij ermee moest aanvangen. Uiteindelijk bezweek hij toch voor de charmes van onze oma en hebben ze nog fijn liggen spelen.