De guitenstreken van Kissmo

Onze Kissmo is echt de deugniet van de twee. Laatst kwam hij zo fier als een gieter met één van mijn sloffen aandraven. Met zijn gekke snuit keek hij me aan. Ik proestte het bijna uit van het lachen. Ja, hou je dan maar eens serieus. En weg was hij ineens. Daar ging hij met mijn slof. Gelukkig had hij ze niet kapot gebeten; doet hij eigenlijk nooit. Ik denk dat hij dat gewoon leuk vindt om met mijn spullen te gaan lopen. Zoals ik plezier heb in zijn snoet, zal hij plezier hebben in mijn gekke kop zeker???

Vorige week was hij weer in zijn nopjes; eerst was hij met één van mijn sokken op de loop, daarna had hij op één of andere manier de vuilbak opengekregen en betrapte ik hem met één tampon in de tuin. Nog geen half uur later kwam hij vrolijk terug binnen stormen. Ik begroette hem uitbundig, tot ik eens tegoei keek; aan mijn voeten lag een dode muis! Zwartje lag relaxed te maffen op Kissmo zijn matje en Kissmo die was muisjes aan ’t vangen!!!! Hij is echt niet te filmen, onze rakker!!!!

Gisteren was hij ziekjes; ja hoe zou het komen; hij vreet ook alles op wat hij tegenkomt! Een bezoekje aan de dierenarts was wel nodig deze keer. Tijdens het wachten, moet onze Kissmo zich plots wat beter gevoeld hebben, want hij begon zowaar de plantjes van de dierenarts op te eten…. Gelukkig viel “de schade” mee en met enkele prikjes in de poep plus een dagje vasten zou hij gauw weer de oude moeten zijn.