Breek de stilte

Het is een tijdje stil geweest bij ons, maar daar gaan we nu eens wat verandering inbrengen. Om het goed te maken, volgt hier een kleine update.

Dit jaar zijn wij de trotse eigenaars geworden van een nieuwe thuis volledig op den buiten en dat bevalt ons prima. Toffe buurt! Tegenover ons woont een teefje op leeftijd. Sinds wij hier wonen, is haar territorium wat gekrompen en dat begrijpt ze niet altijd even goed. Regelmatig komt ze ons nog blaffend een bezoekje brengen. Wij trekken ons daar eigenlijk niet zoveel van aan. Wat we wel geweldig vinden, is als het teefje van hierlangs ons een bezoekje komt brengen. Dat is nog een jong ding, een golden retrieverke, zoooo een lieveke, écht schattig, ge moet dat snoetje zien! Maar het is een deugnietje hoor; als haar baasjes even niet opletten is zij de piste in. Elke keer opnieuw vindt ze wel weer een gaatje om uit te breken. Als ons baasje brood gooit voor de paardjes dan gaat zij ermee lopen! Een echte kapoen!

Onze baasjes maar draad zetten om ons “binnen” te houden, maar eigenlijk staat die daar om andere honden “buiten” te houden; Aja, uitbreken dat zouden wij immers nooit doen, hé Kaigo ;).
Ondertussen zijn wij dan ook al 2 jaar én bovendien zijn we een beetje “braver” geworden; een beetje hé, af en toe nog eens iets uitsteken, dat moet kunnen, dat houdt wat leven in de brouwerij!
We zijn trouwens ook harde werkers; sinds eind april zijn we overgegaan naar graad 2 én we hebben allebei al één puntje gehaald voor de derde graad. Kaigo is nog steeds ietsje sneller dan mij, maar ik kan mijn bochtjes dan weer wat korter maken. Zo hebben we allebei onze “voordelen”. Och, ons maakt dat allemaal niet zo veel uit; zolang wij kunnen trainen, lopen, rennen en terwijl plezier maken met onze baasjes zijn wij de meeste gelukkige hondjes van de planeet!