Agility is fun!

Gisteren zijn we mee naar de agilitytraining mogen gaan. Baasje was met Gondor aan het trainen en ik stond aan de draad flink te kijken hoe dat allemaal in zijn gang ging. Broer Kaigo mocht met Chris de grote brug eens proberen. Peace cake als je het mij vraagt. Maar, ik wil er ook bij zijn!!! Creatief als ik ben, begin ik langzaam maar zeker mijn leiband door te kauwen. Baasje had omstaanders daar al voor gewaarschuwd; ze begint mijn fratsen dan ook stilletjesaan te kennen. Juist op de laatste millimeter word ik betrapt. Damn, poging mislukt! Uiteindelijk is het dan toch mijn beurt om die brug eens van naderbij te bekijken. Als kleine uk van 8-9 weken hadden ze me daar al eens bovenop gezet. Mooi zicht heb je van daar! En thuis hebben we ook een tijdje zo een groot geval in de tuin gehad, maar dan wel aangepast op onze hoogte. Dus ik ben er volledig klaar voor!!! Bedoeling was niet dat ik de ganse brug deed, maar enkel het afgaande deel en “het vlak” langzaamaan leerde, maar ik vond dat spelletje zo leuk dat ik langs de instructeur en mijn baasje ben doorgeschoten en heel alleen de brug ben opgelopen, jààààà, cool, hélemaal tot aan de andere kant én ik had mijn vlak!!! Iedereen met verbazing geslagen; die Kissmo is toch ne sjarel! Ik wou het daarna nog eens proberen maar ze hadden zich er deze keer op voorzien, helaas. Maar ik zou Kissmo niet zijn, als me dat niet nog eens gelukt was hoor; opnieuw maakte ik gebruik van een minimaal onbewaakt moment en als kers op de taart lag er ook nog een tunnel onder de brug, zàlig! Tunnel in, tunnel uit en opnieuw de tunnel in. Baasje, je hebt 100% gelijk; agility is fun!!!!